About Us

Als je meer over Grule wilt te weten komen ben je op de juiste plaats.

Wat

Een start-up met roots in de gameindustrie en de creatieve sector. Grule organiseert lessenreeksen, kampen en workshops in het STE(A)M- gedachtegoed. Wij willen enigszins jongeren vaardigheden aanleren via het game medium als zowel zelf kleine projecten bouwen.

Wie

Wij zijn creatievelingen met een academische achtergrond in de game of ICT- sector. Er wordt samengewerkt met masterstudenten om de jongeren werking te garanderen.

Waar

Voor de jongeren activiteiten kan je ons spotten over heel belgisch Limburg. Onze uitvalsbasis bevindt zich in de C-Mine Crib in Genk.

Verhaal

GRULE is gestart om jongeren met een positieve manier met de gamewereld in contact te laten komen. Games bestaan uit zoveel elementen en wij willen de productieve kant er van blootleggen. De vaardigheden die jongeren bij ons vergaren zijn cross-disciplinair toepasbaar en zeker gericht op de toekomst.

Naast jongeren verrijken is het ook altijd de bedoeling geweest om up-to-date te blijven met de materie. Daarom hebben we in het verleden ook verschillende evenementen georganiseerd en ontwikkelen we kleine in-house projectjes of projecten voor klanten op maat.

Video afspelen