fbpx

Ons verhaal

Wat doet Grule?

 

Grule leert creatieve en toekomstgerichte vaardigheden aan aan jongeren via het game medium. Het is een leerrijke hobby waar jongeren ook later verder mee kunnen gaan in het gamelandschap of in een andere tak van de IT- of creatieve sector.

.

Wie zijn wij

Een start-up met als doel zoveel mogelijk jongeren op een positieve manier met de creatieve digitale wereld te laten kennis maken. Er is weinig aanbod voor jongeren op dit vlak en dat willen wij verbeteren! Je eigen creativiteit kunnen uitdrukken zou een basis recht moeten zijn! Wij hopen dat we jongeren een passie kunnen geven om op een nuttige manier met games om te gaan.

Game gericht

Wat ons zo bijzonder maakt is dat we specifiek gamegericht bezig zijn. Het maakt de lessen ook enorm leuk. Toch ga je vaardigheden die je hier opdoet ook kunnen gebruiken in andere disciplines.

n

Creativiteit

Persoonlijke ontwikkeling is zeer belangrijk voor ons. We willen ervoor zorgen dat eigen projecten gerealiseerd worden. Je krijgt les en begeleiding om dit te realiseren. Creativiteit is de keystone voor innovativiteit.

n

u00a0

n

Referentie materiaal

Kijken naar hoe anderen iets gedaan hebben of doen is zeer belangrijk! Analyseren is belangrijk voor interessante systemen te bekomen. Referentiemateriaal en reflectie zijn belangrijke aspecten in de workflow.

n

Teamwerk

Teamwerk is heel belangrijk in deze sector. Omdat er zo een brede waaier van vaardigheden nodig zijn om een game te maken, moet je leren hoe je op een nauwkeurige en duidelijke manier kan communiceren met anderen.

n

Toekomstgericht

Door onze plezierige cursus te volgen ga je een enorme stap voor staan op anderen in de ICT wereld.

n

Software

Wat ons uniek maakt is dat je in professionele software werkt met een leerkracht met hands on experience.

n

Meet The founder

zander

Zander Rectem

download almost uapkmod here | All of new Android racing game you can check here