fbpx

Betalingen

Wanneer u uw kind inschrijft ontvangt u via mail alle gegevens om de inschrijving te finaliseren. Indien u geen notificatie krijgt omtrent de betaling mag u er van uit gaan dat alles in orde is.

Indien u uw kind inschrijft bij onze reeksen hebt u 14 dagen de mogelijkheid om de inschrijving te annuleren.  Indien u  dit niet doet bent u alsnog verplicht het verschuldigde bedrag te betalen omdat u de kans voor andere kinderen ontneemt.

Wij notificeren u indien een betaling niet is voldaan binnen de aangegeven tijdsperiode.

Proeflessen

Een vrijblijvende proefles is mogelijk, maar dan is er ook de verplichting om te komen. Indien er niemand opdaagt voor de proefles zonder geldige reden rekenen wij 45 euro kosten aan.

Annulering lessenreeks

Wij behouden het recht om een lessenreeks te mogen annuleren of verzetten indien wij dit nodig achten. Als er niet voldoende leerlingen komen opdagen na de eerste dag, zijn wij genoodzaakt u te vragen om uw zoon/dochter in te schrijven bij een andere locatie. Indien dit niet nodig is krijgt u het bedrag van de overige dagen terug gestort.

Computer problemen

Indien uw laptop de software die wij gebruiken niet aankan, en er geen oplossing mogelijk is, betalen wij het inschrijvingsgeld terug.

download almost uapkmod here | All of new Android racing game you can check here