fbpx

Betaling

Wanneer u uw kind inschrijft bij onze reeksen hebt u 14 dagen de mogelijkheid om de inschrijving te annuleren.  Indien u  dit niet doet bent u alsnog verplicht het verschuldigde bedrag te betalen omdat u de kans voor andere kinderen ontneemt.

Wij notificeren u indien een betaling niet is voldaan binnen de aangegeven tijdsperiode.

Proeflessen

Een vrijblijvende proefles is mogelijk, maar dan is er ook de verplichting om te komen. Indien er niemand opdaagt voor de proefles zonder geldige reden rekenen wij 45 euro kosten aan. U neemt kansen van andere kinderen weg.

Annulering lessenreeks

Wij behouden het recht om een lessenreeks te mogen annuleren of verzetten indien wij dit nodig achten. Als er niet voldoende leerlingen komen opdagen na de eerste dag, zijn wij genoodzaakt u te vragen om uw zoon/dochter in te schrijven bij een andere locatie. Indien dit niet mogelijk is krijgt u het bedrag van de overige niet gevolgde lessen terug gestort.

Computer problemen

Indien uw laptop de software die wij gebruiken niet aankan, en er geen oplossing mogelijk is, betalen wij het inschrijvingsgeld terug. Dit moet gemeld worden voor de aanvang van de tweede les.

 Recht op foto’s te maken

Wij hebben het recht om in de lessenreeks foto’s te nemen van de leerlingen en deze gebruiken voor social media, de website,  flyers en andere bedrukking. Indien u dit toch echt niet wilt moet uw kind dit aangeven bij de fotograaf of de persoon die de foto gaat trekken..